A jobb élmény érdekében használjon CHROME, FIREFOX, OPERA vagy Internet Explorer böngészőt.
Heti Nyereményjáték #1- Asus ROG Strix Wireless Gamer Headset

Heti Nyereményjáték #1- Asus ROG Strix Wireless Gamer Headset

Üdvözöljük olvasóinkat a legújabb nyereményjátékunkon! A fődíj egy Asus ROG Strix Wireless Gamer Headset, összesen három feladatot kell helyesen megcsinálni a sorsolásba való bekerüléshez.

A részvétel feltétele: A nyereményjátékban való részvételhez érvényes felhasználónévvel kell rendelkezned oldalainkon.

Mindenkinek sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk!

❗ Nyerj Asus ROG Strix Wireless Gamer Headset-et❗

 


Jogi nyilatkozat

A nyereményjátékban résztvevő személy (a kérdések megválaszolásával) elfogadja és tudomásul veszi a nyereményjáték itt felsorolt szabályait, feltételeit.

A nyereményjátékban a GamerPiac alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói (2013. évi V. törvény 8:1.§ (1) bek. 1. alpontja), valamint a GamerPiac.com oldal Házigazdái, Moderátorai és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A nyereményeket más termékre becserélni, készpénzre beváltani nem lehet. A nyerteseket a játék lezárulta után 1 hónapon belül e-mailben értesítjük. A nyertes felelős megadott e-mail címének valódiságáért. A nyereményeket – a nyertes sikeres azonosítása után – postán küldjük el a megadott címre, vagy időpont-egyeztetés után személyesen adjuk át. A nyereményt az értesítést követően két hónapig tartjuk fenn a nyertesnek.

A nyereményjáték eredménye ellen nem lehet fellebbezni, jogi út kizárva.

GamerPiac kijelenti, hogy a játékban résztvevők adatait bizalmasan kezeli, az adatok kezelésekor a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el.

Oszd meg másokkal is:

szólj hozzá


Hozzászólás

Top